diumenge, 21 de març del 2010

OTAKUS




ORIGEN I FILOSOFIA DE VIDA

Els otaku no es poden definir com una tribu urbana del tot ja que es tracta de gent que pertany a altres tribus i que integren un grup.
En realitat el terme otaku significat fanàtic d’alguna cosa, d’un hobbie però últimamen s’ha relacionat molt amb els aficionats al manga i a l’anime.
Els otakus més comuns són els “anime otaku” que és l’aficionat a l’anime, el “manga otaku” que són els aficionats al manga, els “pasokon otaku” que són els fanàtics dels ordinadors i els “gemu otaku” que són els fanàtics dels videojocs.
Els “Hokkikomoris” són aquelles fanàtics d’alguna cosa que no surten de casa sota cap concepte per dedicar-se plenament al seu hobbie, són persones antisocials que viuen obsessionades per un tema.

MÚSICA

Pel que fa a la música, com que els otaku poden pertànyer a moltes tribus urbanes i escoltar la música pròpia de cada una. Tot i així el que la majoria de persones etnèn com a otakus són tots aquelles aficionats al manga i a l’anime. A aquests dos últims grups els agrada la música japonesa i les bandes sonores de les sèries o pel•lícules d’aquests gèneres.

VESTIMENTA

La vestimenta dels otakus anime i manga no es diferencia per cap estil ja que la majoria vesteix com li agrada i no té res a veure amb les seves aficions. Tot i que els fanàtics que porten aquesta afició fins a un extrem els hi agrada vestir-se com els seus personatges preferits de les sèries manga o anime. Aquest solen posar-se indumentària molt extravagant com si ells mateixos fossin els protagonistes d’un còmic o d’una sèrie .

Publicat per Alba Medinyà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada