dijous, 18 de març del 2010

FLOGGERS


Els floggers són la primera tribu urbana que es caracteritza per l'ús d'internet, sobretot per la utilització del portal Fotolog.com. La xarxa social del Fotolog permet publicar comentaris i fotos per tal de mostrar-les públicament.

IDEOLOGIA

La ideologia que comparteixen els floggers no es caracteritza per tenir unes arrels profundes, els seus ideals tenen a veure amb el culte a la pròpia imatge i el desig de tenir molts seguidors del seu fotolog personal per tal de ser populars.

ESTÈTICA

El seu estil és caracteritzat principalment per pantalons cenyits (sovint amb la part del turmell més ajustada -pitillos-) de colors cridaners, jerseis de coll picat i bambes de lona o converse. Pràcticament no existeix cap diferència entre la roba masculina i la femenina, ambdós utilitzen roba molt semblant i inclús el sexe masculí vesteix roba tradicionalment femenina.
El seu pentinat és semillarg i amb un serrell que tapa parcialment els seus ulls. L'aspecte dels floggers té la funció de destacar i cridar l'atenció, utilitzant colors cridaners i tons de maquillatge forts.

MÚSICA

Entre els gustos dels adolescents trobem la música electrònica, principalment techo, sobre la qual s'ha desenvolupat un ball anomenat “Electro”. Els seus moviments consisteixen a estendre ràpidament una cama, colpejant-la al terra amb el taló i senyalant l'altra cama cap endarrere, a continuació repetir amb l'altra cama:
http://www.youtube.com/watch?v=MeaI-VYzHcI&feature=related

Publicat per Júlia Ventura Recasens

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada